Käytiin eilen  palomestarin ja ylipalomiehen kanssa pizzalla =). Maha tuntuu vieläkin täydeltä. Tuli syötyä ehkä vähän liikaa. Hohhoijaa, vielä pitäis muutama tehtävä jaksaa pakertaa ja sitten alan odottelemaan papereita. Tässä yritän kovasti töitä jo hakea. Joka paikasta vaan sanotaan, että "otamme nimesi ja numerosi ylös ja soitamme jos tarvitsemme". Ärrrrsyttävää, haluan töitä nyt ja heti!! Murr... :)

Kävin eilen ykassa ostamassa juhlamekon itselleni. Mennään tuttavien häihin 14.4, noh onhan siihen vielä pari viiikkoa, mutta ku sattu hyvä mekko löytymään ja halvalla, niin mikäs siinä. Vielä olis omiinki häihin tehtävää aika paljon. Onneksi kaikki  isompi on jo tehty (puvut, kirkko,hääpaikka,valokuvaus,kampaukset ja meikki,ruoka,ohjelma). Kyllä se vaan on yllättävät raskasta häidenkin suunnittelu.

Katottiin eilen murun kanssa sellanen romanttinen komedia. Siitä tulikin mieleeni, että miltähän tuntuis todellakin vaihtaa paikkaa jonkun kanssa. Mielellään jonkun, joka asuu jossain toisella puolella maapalloa. Se tulis tänne elämään mun elämää ja mä menisin sinne. Vois olla aika mielenkiintoista. Vaikka vaan muutamaksi viikkoa. Olen kyllä sen verran mustis, että en kyllä haluais, että joku nainen tulisi tänne asumaan mun miehen kanssa :). Noh, ainakin ajatus kuulostaa mielenkiintoiselta. Onko joku jo kokeillut tätä?